Skip to main content

Advies nodig voor thuis?

Wij geven jullie graag advies, of komen naar je toe …. We hebben een heerlijke snoepwinkel (zoals ik het zelf noem 😉) vol vazen, kunst, geurkaarsen, kunstbloemen en natuurlijk verse bloemen.

Soms is het lastig om te zien of bepaalde kleuren echt bij je inrichting, stijl en/of feeling passen.
Daarom hebben we de mogelijkheid wanneer je er niet uitkomt om bij je thuis te komen om advies te geven.

We kijken en denken dan graag met je mee of er bijvoorbeeld in een bepaalde hoek wat kleur mist, waar het licht het beste valt om je product nog mooier uit te laten komen en natuurlijk de plek.

En welke ruimte nou goed schikt voor een mooie groene plant, of juist toch een mooie kunstplant wat is deze tijd ook zorgt voor duurzaamheid …

Mocht je onze hulp kunnen gebruiken neem gerust contact op en we helpen je graag.

Liefs Nicolette

Advies nodig voor thuis? BuitenAdvies nodig voor thuis? AankledingAdvies nodig voor thuis? Plant met potAdvies nodig voor thuis? Monstera plant zijden

Eindeloos Bloemen heeft ook een uitgebreid assortiment aan Zijden bloemen voor U en diverse aardewerk potten en mooie bijzondere vazen. We geven U graag advies.

Wij leveren in Het Gooi en omstreken. Bestel u boeket in de webshop of laat ons weten via telefoon of E-mail. Eindeloos Bloemen maakt er iets moois van!

(Eigen bezorging in Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, Graveland, Hilversum, Huizen, Korte Hoef, Laren, Loostdrecht, Muiden, Muidenberg, Naarden en eventueel als U een andere plaats wilt, dan alstublieft contact opnemen)

Bezoek ook eens Eindeloos Bijzonder daar  ervaar je een uniek concept waar passie voor geuren, interieur en exclusieve merken zijn samengebracht tot een persoonlijke belevenis voor iedereen die van luxe houdt. Laat je verleiden in onze snoepwinkel met onder andere de hele geur- en verzorgingslijn van het Italiaanse Ortigia, de iconische kaarsen van Trudon, het Britse nichemerk Emma Shipley en de koffietafelboeken van Assouline.

-Advies nodig voor thuis?-