Skip to main content

Afscheidsbloemen in Eemnes

Afscheid moeten nemen van een dierbare is altijd een verdrietig moment. Met mooie afscheidsbloemen kan je betekenis geven aan de band die jullie hadden. Of je nu voor ingetogen wit of juist voor kleurrijk kiest; wij maken een persoonlijk rouwboeket en of rouwstuk voor degene die je moet missen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om rouwboeketten online te bestellen. Bekijk hier de verschillende arrangementen.

-Afscheidsbloemen in Eemnes-

Kleurrijk, gedurfd en anders dan anders; dat zijn de bloemen die wij verkopen. Soms stijlvol en elegant, dan weer wild en uitbundig, maar altijd van de beste kwaliteit.

Dagelijks speuren we naar de allermooiste bloemen, zodat we je telkens weer weten te verrassen als je bij ons de winkel binnenloopt. Het is ook mogelijk om bij ons online te bestellen. Als je voor 12.00 uur bestelt, bezorgen we dezelfde dag nog.

Wil je bruidsbloemen, een rouwboeket of een arrangement voor een andere speciale gelegenheid bij ons bestellen, dan nemen we alle tijd om jouw wensen door te nemen. Bloemen geven betekenis aan de belangrijke momenten in ieders leven en wij zijn pas klaar als jij honderd procent tevreden bent.

Maak een afspraak

Graag nemen we de tijd om jouw wensen te bespreken en zo jouw zorg uit handen te nemen.

-Afscheidsbloemen in Eemnes-

Bezoek ook eens de site Eindeloos Bijzonder en laat je verleiden in onze snoepwinkel met onder andere de hele geur- en verzorgingslijn van het Italiaanse Ortigia, de iconische kaarsen van Trudon, het Britse nichemerk Emma J Shipley. en een mooi assortiment van de Baobab Collectie en de koffietafelboeken van Assouline

Luxe Cadeaus. Of je nou iets voor jezelf koopt of voor een ander: met onze producten geef je zoveel extra. Een mooie geur doet altijd iets met je. De geur van vijg en oranjebloesem herinnert je aan die ene dierbare vakantie in Spanje. Kruidige en houtachtige geuren doen je verlangen naar de feestdagen. Geur in je huis brengt rust en gezelligheid. Je geeft letterlijk en figuurlijk licht en warmte cadeau.