Skip to main content

Bloemen abonnement

Ik word zo gelukkig van alle blije, positieve en vrolijke klanten die altijd bloemen komen halen bij ons. Daarom wilde ik het makkelijker maken voor jullie en vond ik dat een bloemen abonnement niet kon wegblijven 😊

Je kan kiezen of je elke week, twee weken of drie weken bloemen wilt ontvangen.
En ook van welk formaat. (klein, middel of groot) Eindeloze mogelijkheden!

Maar ook is het geven van een bloemen abonnement een super leuk cadeau! Want met  bloemen laat je zien wat iemand voor je betekent, het vrolijkt iemand op en maakt elk interieur mooier. Het is gewoon een feestje om te krijgen en of te geven!

Wil je advies over welk abonnement het beste bij je past? We adviseren je graag!

Liefs Nicolette

 

Wij leveren in Het Gooi en omstreken. Bestel u boeket in de webshop of laat ons weten via telefoon of E-mail. Eindeloos Bloemen maakt er iets moois van!

Eindeloos Bloemen heeft ook een uitgebreid assortiment aan Zijden bloemen voor U en diverse aardewerk potten en mooie bijzondere vazen. We geven U graag advies.

 

Bezoek ook eens Eindeloos Bijzonder daar  ervaar je een uniek concept waar passie voor geuren, interieur en exclusieve merken zijn samengebracht tot een persoonlijke belevenis voor iedereen die van luxe houdt. Laat je verleiden in onze snoepwinkel met onder andere de hele geur- en verzorgingslijn van het Italiaanse Ortigia, de iconische kaarsen van Trudon, het Britse nichemerk Emma Shipley en de koffietafelboeken van Assouline.

 

(Eigen bezorging in Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, Graveland, Hilversum, Huizen, Korte Hoef, Laren, Loostdrecht, Muiden, Muidenberg, Naarden en eventueel als U een andere plaats wilt, dan alstublieft contact opnemen)