Skip to main content

Bloemist Bussum – 

bij Eindeloos Bloemen uit ‘t Gooi.

Kleurrijk, gedurfd en anders dan anders; dat zijn de bloemen die wij verkopen. Soms stijlvol en elegant, dan weer wild en uitbundig, maar altijd van de beste kwaliteit.

Dagelijks speuren we naar de allermooiste bloemen, zodat we je telkens weer weten te verrassen als je bij ons de winkel binnenloopt. Het is ook mogelijk om bij ons online te bestellen. Als je voor 12.00 uur bestelt, bezorgen we dezelfde dag nog.

Eindeloos Bloemen heeft ook een uitgebreid assortiment Zijden bloemen, diverse aardewerk potten en mooie bijzondere vazen. We geven jullie graag advies.

Wij leveren in Het Gooi en omstreken. Bestel je boeket in de webshop of laat ons weten via telefoon of E-mail. Eindeloos Bloemen maakt er iets moois van!

(Eigen bezorging in Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, ‘s-Graveland, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Loosdrecht, Muiden, Muidenberg, Naarden en eventueel als U een andere plaats wilt (is ook mogelijk), neem dan alstublieft contact op)

-Bloemist Bussum bij Eindeloos Bloemen uit ‘t Gooi-

Passie voor bloemen

Die pure passie, die ontstaat zonder dat je er iets aan kunt doen, kenmerkt hoe ik als ondernemer succesvol ben met mijn bloemenzaak Eindeloos Bloemen. Ik leer het vak op de vakschool voor bloemen en in de mooiste bloemenzaken. En natuurlijk hoort bij mijn liefde voor bloemen een eigen zaak.  Een plek om mijn klanten het allermooiste te kunnen bieden. En om op een eigenwijze wijze het vak uit te oefenen. Uitgesproken kleuren gebruiken, durven combineren, lef tonen en anders zijn dan anderen. Mijn stijl kenmerkt zich alsof je in een veld vol bonte bloemen loopt. Totaal verschillend, maar in harmonie met elkaar.

-Bloemist in Bussum bij Eindeloos Bloemen uit ‘t Gooi-

De kracht van Eindeloos

Het grote voordeel van een lokale eigen zaak is dat we elkaar echt leren kennen, de klant en ik. Ik weet van mijn trouwe klanten waar ze van houden en koop daar gericht op in.  Elk seizoen maak ik een ‘nieuwe winkel’ met een eigen sfeer, mijn eigen feestwinkel. Volgens de laatste trends en mijn eigen smaak. Die verandering van sfeer zorgt ervoor dat mensen graag regelmatig in de zaak binnenlopen, om te zien wat er gebeurt.

Ondernemen is bezig blijven, vernieuwen, wat kan anders, wat kan beter, dat idee. Dat is ook de kracht van Eindeloos Bloemen. Alles tot in de puntjes goed doen. Zowel in de winkel, in onze service en kwaliteit van bloemen als bij de opdrachten die we doen. Met het team gaan we net zo lang door tot het perfect is. En dat kan alleen door te luisteren naar wat de klant wil. Hier kennen we geen nee, we regelen het gewoon. Ik maak van mijn werk een feestje, voor iedereen. Want als je een droom met focus combineert ontstaan er de mooiste dingen.

-Bloemist in Bussum bij Eindeloos Bloemen uit ‘t Gooi-

Het team

Mijn meiden en ik behandelen onze creaties met liefde en aandacht, net zoals we met onze klanten doen. Wij doen er alles aan om je goed te adviseren en zetten altijd net dat stapje extra voor het mooiste resultaat.

Mijn trouwe vriend, steun en toeverlaat Elco springt regelmaat bij tijdens drukke periodes in de winkel.

-Bloemist Bussum-

Bezoek ook eens Eindeloos Bijzonder daar  ervaar je een uniek concept waar passie voor geuren, interieur en exclusieve merken zijn samengebracht tot een persoonlijke belevenis voor iedereen die van luxe houdt. Laat je verleiden in onze snoepwinkel met onder andere de hele geur- en verzorgingslijn van het Italiaanse Ortigia, de iconische kaarsen van Trudon, het Britse nichemerk Emma Shipley en de koffietafelboeken van Assouline.