Skip to main content

Hoe verzorg jij je boeket?

Wat mooi, je hebt een prachtig BOEKET gekocht en natuurlijk wil je daar zolang mogelijk van genieten! Omdat onze bloemen vers van de veilig komen heb je al het mooiste boeket in je vaas staan. Maar je boeket verzorgen is net zo belangrijk, dus pas de onderstaande tips toe.

Hoe verzorg jij je boeket? Eindeloos verzorging Tips

Stap 1: Zorg dat je vaas schoon is. Dus was deze eerst goed met warm water en zeep. Dit omdat er anders micro-organisme in kunnen groeien en dit is ongunstig voor het water en dus ook voor je boeket.

Stap 2: Strooi je zakje bloemenvoeding in de vaas en vul de vaas met handwarm water. Dit zorgt ervoor dat de voeding goed oplost.

Stap 3: Snijd de steel goed schuin af. Gebruik hiervoor een speciaal bloemen mesje (bij ons te koop) of gebruik een goed scherp mesje. Als de tak wat houterig is kan je het beste een snoeischaartje gebruiken.

Mochten na een paar dagen de bloemen wat slap erbij hangen snij dan de steel weer een stukje schuin af. Zodat de bloem weer voeding kan opnemen.

Stap 4: Zet je boeket op een mooie maar goede plek neer. Niet bij een verwarming, niet in de buurt van een fruitschaal en niet bij tochtende ramen of deuren. Dat vinden de bloemen niet zo leuk 😉

Stap 5: Ververs je water altijd op tijd. Zie je dat je water troebel is geworden haal je bloemen eruit en maak de vaas weer schoon met warm water en zeep.

Stap 6: GENIET van je mooie boeket!

Hoe verzorg jij je boeket? Eindeloos verzorging Tips
-Hoe verzorg jij je boeket? –

Wij leveren in Het Gooi en omstreken. Bestel u boeket in de webshop of laat ons weten via telefoon of E-mail. Eindeloos Bloemen maakt er iets moois van!

Eindeloos Bloemen heeft ook een uitgebreid assortiment aan Zijden bloemen voor U en diverse aardewerk potten en mooie bijzondere vazen. We geven U graag advies.

Bezoek ook eens Eindeloos Bijzonder daar  ervaar je een uniek concept waar passie voor geuren, interieur en exclusieve merken zijn samengebracht tot een persoonlijke belevenis voor iedereen die van luxe houdt. Laat je verleiden in onze snoepwinkel met onder andere de hele geur- en verzorgingslijn van het Italiaanse Ortigia, de iconische kaarsen van Trudon, het Britse nichemerk Emma Shipley en de koffietafelboeken van Assouline.

(Eigen bezorging in Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, Graveland, Hilversum, Huizen, Korte Hoef, Laren, Loostdrecht, Muiden, Muidenberg, Naarden en eventueel als U een andere plaats wilt, dan alstublieft contact opnemen)