Skip to main content

Een veldboeket in een mooie vaas

Wat is een veld boeket?  wie kent het niet? Tegenwoordig zijn deze boeketten super trendy maar wat is het precies? We leggen je dit in deze blog haarfijn uit.

Een VELD BOEKET is een boeket waarbij elke bloem uniek is. Er is dus in het boeket van elke bloem maar één. Wat een wat “losse” uitstraling heeft. Het boeket heeft dus echt wat ruimte in de vaas.
Het boeket bestaat officieel uit wilde bloemen in mooie zachte kleuren. Eindeloos Bloemen heeft keuze genoeg om je te inspireren en te verrassen. Want we zijn de “snoep” winkel van Bussum!

Omdat we met dag verse en seizoensbloemen werken hebben we niet altijd dezelfde bloemen die we kunnen aanbieden. Maar als je toch graag een prachtig boeket aangepast wilt hebben van jouw favoriete veld bloemen kan je ook bij Eindeloos Bloemen kiezen voor zijden. We bieden een groot assortiment ZIJDEN BLOEMEN aan van hoge kwaliteit. Ook is het mogelijk om je eigen vaas mee te nemen zodat we samen kunnen kijken welke kleuren het beste bij elkaar passen om de bloemen zo mooi mogelijk in de ruimte naar voren te laten komen. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons een mooie VAAS te kopen. Eindeloos Bloemen is zeer gespecialiseerd en ervaren om met de beste zorg en liefde een prachtig boeket voor je samen te stellen.

 

Wij leveren in Het Gooi en omstreken. Bestel u boeket in de webshop of laat ons weten via telefoon of E-mail. Eindeloos Bloemen maakt er iets moois van!

Eindeloos Bloemen heeft ook een uitgebreid assortiment aan Zijden bloemen voor U en diverse aardewerk potten en mooie bijzondere vazen. We geven U graag advies.

Bezoek ook eens Eindeloos Bijzonder daar  ervaar je een uniek concept waar passie voor geuren, interieur en exclusieve merken zijn samengebracht tot een persoonlijke belevenis voor iedereen die van luxe houdt. Laat je verleiden in onze snoepwinkel met onder andere de hele geur- en verzorgingslijn van het Italiaanse Ortigia, de iconische kaarsen van Trudon, het Britse nichemerk Emma Shipley en de koffietafelboeken van Assouline.

(Eigen bezorging in Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, Graveland, Hilversum, Huizen, Korte Hoef, Laren, Loostdrecht, Muiden, Muidenberg, Naarden en eventueel als U een andere plaats wilt, dan alstublieft contact opnemen)