Skip to main content

Zijden bloemen en Planten bij Eindeloos Bloemen uit ‘t Gooi.

Welkom bij Eindeloos Bloemen, dé bloemenzaak in Bussum/Naarden waar we jouw verwachtingen overstijgen met onze prachtige collectie zijden bloemen, kunstbloemen, levensechte bloemstukken en nepbloemen. Onze passie voor bloemen gaat verder dan alleen de natuurlijke varianten; wij geloven in de schoonheid en duurzaamheid van kunstbloemen en zijden planten (kunstplanten), die een blijvende indruk achterlaten in jouw interieur.

Zijden plant Monstera Groen 150cm - Silk green- Silk-ka- bij Eindeloos BloemenBij Eindeloos Bloemen streven we naar eindeloze service en klanttevredenheid. Ons deskundige team staat altijd paraat om jou te adviseren bij het vinden van de perfecte bloemen en arrangementen die passen bij jouw smaak en interieur. Of je nu op zoek bent naar een prachtig boeket voor een speciale gelegenheid, een levensecht bloemstuk als eyecatcher in je woning of kantoor, of een onderhoudsvrije zijden plant die het hele jaar door groen blijft – bij Eindeloos Bloemen vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Zijden Rozen - Roos mix kleuren bij Eindeloos Bloemen Kleurrijk en DuurzaamWij heten je van harte welkom in onze gezellige winkel aan de Spiegelstraat 36 in Bussum, waar je ondergedompeld wordt in een oase van kleuren en geuren. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en laat je verrassen door de mogelijkheden van zijden bloemen en planten. Ons assortiment is niet alleen beperkt tot onze fysieke winkel; je kunt ook eenvoudig online shoppen via onze website en jouw favoriete items laten bezorgen door heel Nederland en zelfs daarbuiten, dankzij onze samenwerking met PostNL.

Of je nu in de buurt bent of aan de andere kant van het land woont, bij Eindeloos Bloemen ben je altijd verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van zijden bloemen en planten en laat jouw ruimte tot bloei komen met de prachtige creaties van Eindeloos Bloemen.

-Zijden bloemen en Planten – kunstbloemen – kunstplanten-

Bezoek ook eens Eindeloos Bijzonder daar  ervaar je een uniek concept waar passie voor geuren, interieur en exclusieve merken zijn samengebracht tot een persoonlijke belevenis voor iedereen die van luxe houdt.

Laat je verleiden in onze snoepwinkel met onder andere de hele geur- en verzorgingslijn van het Italiaanse Ortigia, de iconische kaarsen van Trudon, het Britse nichemerk Emma J Shipley. en een mooi assortiment van de Baobab Collectie en de koffietafelboeken van Assouline