Zijden bloemen in Shop vind je bij Eindeloos Bloemen!

Kleurrijk, gedurfd en anders dan anders; dat zijn de zijden bloemen die wij verkopen. Soms stijlvol en elegant, dan weer wild en uitbundig, maar altijd van de beste kwaliteit.

Eindeloos Bloemen heeft ook een uitgebreid assortiment Zijden bloemen, diverse aardewerk potten en mooie bijzondere vazen. We geven jullie graag advies.

Wij leveren  door heel Nederland en de Benelux.

Passie voor bloemen

Die pure passie, die ontstaat zonder dat je er iets aan kunt doen, kenmerkt hoe ik als ondernemer succesvol ben met mijn bloemenzaak Eindeloos Bloemen. Ik leer het vak op de vakschool voor bloemen en in de mooiste bloemenzaken. En natuurlijk hoort bij mijn liefde voor bloemen een eigen zaak.  Een plek om mijn klanten het allermooiste te kunnen bieden. En om op een eigenwijze wijze het vak uit te oefenen. Uitgesproken kleuren gebruiken, durven combineren, lef tonen en anders zijn dan anderen. Mijn stijl kenmerkt zich alsof je in een veld vol bonte bloemen loopt. Totaal verschillend, maar in harmonie met elkaar.

-Zijden bloemen in Shop-kunstbloemen – Zijden Bloemen Boeket – Kunstboeket- 

Het Team

Mijn meiden en ik behandelen onze creaties met liefde en aandacht, net zoals we met onze klanten doen. Wij doen er alles aan om je goed te adviseren en zetten altijd net dat stapje extra voor het mooiste resultaat.

Mijn trouwe vriend, steun en toeverlaat Elco springt regelmaat bij tijdens drukke periodes in de winkel.

Bezoek ook eens Eindeloos Bijzonder daar  ervaar je een uniek concept waar passie voor geuren, interieur en exclusieve merken zijn samengebracht tot een persoonlijke belevenis voor iedereen die van luxe houdt. Laat je verleiden in onze snoepwinkel met onder andere de hele geur- en verzorgingslijn van het Italiaanse Ortigia, de iconische kaarsen van Trudon, het Britse nichemerk Emma Shipley en de koffietafelboeken van Assouline.

-Zijden bloemen in Shop-kunstbloemen – Zijden Bloemen Boeket – Kunstboeket-