Skip to main content

Zijden Bloemen (Kunstbloemen)

Wist je dat we buiten mooie verse bloemen ook zijden bloemen (kunstbloemen) aanbieden?
ZIJDEN BLOEMEN komen oorspronkelijk uit Italië. Waar de Italianen zijden linten draaide waardoor er een bloem ontstond. Deze voegde ze samen tot een boeket.

Tegenwoordig zijn ZIJDEN BLOEMEN niet meer volledig van zijden. Dit omdat zijden snel kan verkleuren door daglicht en dat willen we niet. Want de bedoeling van kunst bloemen is dat je er zo lang mogelijk plezier van hebt (tot je zelf toe bent aan wat anders😉)

Foto: Zijden Bloemen (Kunstbloemen) met glazen vaas

Eindeloos Bloemen staat bekend om haar grote assortiment ZIJDEN BLOEMEN van hoge kwaliteit. Dus voor iedereen en elke gelegenheid kan je bij ons terecht! Of het nou een jaarlijks terugkomend seizoensboeket is of “gewoon” een mooi BOEKET voor op de eettafel. De mogelijkheden zijn EINDELOOS!

Neem gerust je eigen vaas mee die je gevuld wilt hebben of kies één van onze prachtige VAZEN. Elke methode is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat je weer met een glimlach en de winkel uitloopt!

 

Wij leveren in Het Gooi en omstreken. Bestel u boeket in de webshop of laat ons weten via telefoon of E-mail. Eindeloos Bloemen maakt er iets moois van!

Eindeloos Bloemen heeft ook een uitgebreid assortiment aan Zijden bloemen voor U en diverse aardewerk potten en mooie bijzondere vazen. We geven U graag advies.

(Eigen bezorging in Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, Graveland, Hilversum, Huizen, Korte Hoef, Laren, Loostdrecht, Muiden, Muidenberg, Naarden en eventueel als U een andere plaats wilt, dan alstublieft contact opnemen)

Bezoek ook eens Eindeloos Bijzonder daar  ervaar je een uniek concept waar passie voor geuren, interieur en exclusieve merken zijn samengebracht tot een persoonlijke belevenis voor iedereen die van luxe houdt. Laat je verleiden in onze snoepwinkel met onder andere de hele geur- en verzorgingslijn van het Italiaanse Ortigia, de iconische kaarsen van Trudon, het Britse nichemerk Emma Shipley en de koffietafelboeken van Assouline.